Home Over ons Ramen Deuren Schuifpuien Overige Contact Projecten vacatures
Terug naar Schuifpuien

Stalen schuifdeur

Stalen schuifdeur

Wanneer je van een industriële inrichting houdt, staat een stalen schuifdeur waarschijnlijk op je verlanglijstje. Helaas zijn dit deuren waar vaak een hoog prijskaartje aan hangt. Bij boerkozijnen zien we dit als een uitdaging. In nauwe samenwerking met lokale ijzerwaren specialisten hebben we verschillende productieprocessen met elkaar vergeleken om de beste prijs-kwaliteitsverhouding te bepalen. Loftdeur heeft die kennis dus gebruikt om een hoogwaardig product voor een scherpe prijs te vervaardigen. Deze schitterende stalen schuifdeur dient als een echte eyecatcher in huis!
Deze deur voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van constructie en betrouwbaarheid. Daarnaast is de stalen schuifdeur voor binnen een luxueus product dat je niet snel zult tegenkomen in andere huizen. De deuren zijn vervaardigd door ervaren vaklieden en door het staal is deze deur meer dan een in- of uitgang, maar ook een functioneel kunstwerk aan de muur.
Je kunt de stalen schuifdeur binnen in huis op vele locaties plaatsen. De deur kan bijvoorbeeld dienen als scheidingswand tussen woon- en slaapkamer of als deur van de badkamer!
Met ons pakket kun je zelf je stalen schuifdeur maken. Het pakket bestaat uit:

  • Een schuifdeurensysteem in elke gewenste lengte
  • Een speciale poederlak voor een soepele beweging zonder frictie
  • Een stalen schuifdeur van hoogwaardige kwaliteit
De combinatie met het hoogwaardige schuifsysteem zorgt ervoor dat je kunt rekenen op jarenlange trouwe dienst van de stalen schuifdeur. Er zijn geen bouwkundige aanpassingen nodig bij montage op de wand en daarom is deze deur geschikt voor vele toepassingen in verschillende locaties en ruimtes. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig een stalen schuifdeur kunt maken!
 
Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan