Home Over ons Ramen Deuren Schuifpuien Overige Contact Projecten vacatures
Terug naar Deuren

Stalen deuren

Algemeen
ELKE LASDEUR IS VOLLEDIG UNIEK. WIJ LEVEREN EXTRA ZORG VOOR ELK STUK OP MAAT IN DE TOEKOMSTIGE THUIS EN STELLEN TOTALE CONTROLE OVER ELK DETAIL, VAN FRAMES TOT AFWERKING.

Een goed ontwerp moet schoonheid combineren met naadloze functionaliteit. Elke deur van Boerkozijnen is op maat gemaakt om elke unieke woonruimte te verbeteren. De stalen frames zijn zowel tijdloos als smaakvol. De glazen ramen voegen een laagje diepte en breedte toe aan de omgeving. Door een combinatie van beproefde technieken en geavanceerde technologie, werken we samen met onze klanten aan een structuur die aan hun behoeften voldoet.
Taats deuren
Een stalen taatsdeur kan naar beide zijden openen en draait om zijn verticale as. De scharnieren zijn onzichtbaar gemaakt wat de deuren een strakke en chique uitstraling geeft. Omdat de zijstijlen geen dragende functie hebben, kunnen deze stalen deuren met nóg slankere profielen en méér glas uitgevoerd worden. Indien gewenst kunnen de deuren met behulp van een vloerpot ook automatisch sluiten.
Stalen schuif deuren
Stalen schuifdeuren zijn niet alleen een prachtig stijlelement in huis of kantoor, een schuifdeur is ook nog eens ruimtebesparend. Waar u stalen schuifdeuren in het verleden alleen in industriële omgevingen zag, worden stalen schuifdeuren tegenwoordig ook binnenshuis gebruikt.

U kunt een stalen binnenschuifdeur prachtig inzetten als tussendeur voor een kamers en suite. De deuren geven een prachtige sfeer aan uw huis. De smalle stalen frames en het glas van de deuren doen denken aan architecten als Dudok en Rietveld. Tijdloze schoonheid die een leven lang meegaat.
Stalen raam
Een stalen scheidingswand met glas naar een andere ruimte heeft tal van voordelen. Optisch vergroot het de ruimte en vergroot het de sfeer. Daarnaast heeft een stalen scheidingswand, voorzien van het juiste glas, een hoog brandwerend vermogen. Bijkomend voordeel is dat u kunt zien wat er in de andere ruimte gebeurt.

Een stalen scheidingswand met glas is ook een prachtige oplossing voor een badkamerscherm of vervanger voor een glazen badkamerdeur. Omdat de stalen profielen worden voorzien van een zwarte poedercoating roesten deze wanden niet. Eventueel voorzien van een speciale waterafstotende coating bieden ze een eenvoudig schoon te houden oplossing voor iedere doucheruimte. 
Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan