Home Over ons Ramen Deuren Schuifpuien Overige Contact Projecten vacatures
Terug naar Overige

Vouwwanden

Houten vouwwanden
Natuurlijke uitstraling door basismateriaal hout
In perfecte harmonie met de natuur: de glazen vouwwand SL65 met houten profielen zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling in uw woonkamer. Door het royaal openen van de gevel heeft u vrij toegang tot uw tuin en een weids uitzicht. Een ideale combinatie van natuurlijk en modern design.

 
- 65 mm dikte
- Geïsoleerde houten vouwwand
- Standaard houtsoort is grenen, vuren of meranti, andere houtsoorten zijn optioneel
- Verzonken vloerrail voor barriérevrij wonen mogelijk
- 3-voudige gelamineerde vouwdelen met stabiele hout-sleufverbindingen
- Duurzame en onderhoudsarme RVS loopwagens
- Te combineren met standaard raamsysteem, SL 68: draai/kiep-, kiep/schuif- en vaste ramen
- Maximale afmeting per vouwdeel:
   - 1000 x 2200 mm
   -  600 x 2800 mm
- Vouwdeelgewicht tot 70 kg
- Warmte doorgangscoëfficient: Uw = 1,5 W/m²K naar DIN EN ISO 10077-1:2000 op basis van een 3-delige vouwwand BxH 2700 x 2300 mm
 
Stel direct uw vraag
Aluminium vouwwanden
Vouwwanden verbinden binnen met buiten
Met glazen vouwwanden woont u dichtbij de natuur
Een aangename transparantie en vloeiende overgangen van binnen naar buiten - en natuurlijk andersom - verhoog uw wooncomfort en woonruimte voor grenzeloze vrijheid. Vouwwanden vormen de verbinding tussen uw woning en tuin.
 
Maximale openheid naar buiten
met vouwwanden.
De op maat gemaakte, flexibele glazen vouwwanden kunnen  op velerlei manieren eenvoudig geopend worden en zorgen voor een royale verbinding met buiten. Licht en geruisloos verplaatst u de vouwdelen naar links of rechts, naar binnen of naar buiten. En ook als u de vouwwanden gesloten heeft, geeft het u een gevoel van vrijheid: veel daglicht en een weids uitzicht op de tuin en de omgeving. Met vouwwanden heeft u het hele jaar door een bijzondere totaalbeleving.
Volglas
De grenzen tussen en buiten vervagen door een vol glazen wand met een zeer smal profiel van slechts 19mm!

De huidige technische en architecturale inzichten hebben bijgedragen tot een herziening van de werkwijze van bestaande schuiframen. Deze herziening heeft ons toegelaten de functie van het glas te veranderen. De functie van het glas werd voorheen gezien als een vulmiddel van een kozijn. Het glas werd vastgehouden door het kozijn. Bij deze constructie houdt het glas het kozijn vast.
Doordat de raam constructie volledig weggewerkt kan worden ontstaat een eenvoud en ruim zicht waarmee het mogelijk is om letterlijk buiten naar binnen te halen, er zijn geen grenzen meer.
Stel direct uw vraag
Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan