Home Over ons Ramen Deuren Schuifpuien Overige Contact Projecten vacatures
Terug naar Deuren

Aluminium deuren

Aluminium voordeuren
Bent u op zoek naar een nieuwe Aluminium voordeuren? Dan bent u bij Boer kozijnen aan het juiste adres. Bij ons vindt u hoogwaardige Aluminium voordeuren die wij voor u op maat maken. Onze eigen voordeuren zijn van de hoogste kwaliteit.
 
Alle deuren van Boer kozijnen zijn voorzien van een inbraakwerende 5-puntsluiting en een SKG cilinder met twee sterren. Al onze deuren hebben het Politie Keurmerk Veilig Wonen.
 
U hebt de keuze uit verschillende stijlen voor uw Aluminium voordeuren. Zo kunt u kiezen voor een Aluminium voordeuren met volledig veiligheidsglas, een dicht paneel of bovenin glas en onderin een paneel. De deuren zijn er in vele kleuren en uitvoeringen, zodat u altijd een Aluminium voordeuren vindt die past bij uw huisstijl.
Aluminium tuindeuren
De met meerpuntssluiting uitgeruste Aluminium terras- en balkondeuren zijn inbraakwerend en sluiten potdicht af. In stolpdeuruitvoering verkrijgt u door de vergrote doorgang, een bijzonder ruimtelijk effect. In open stand zorgt de optionele hordeur ervoor dat de muggen en vliegen buiten blijven.
 
Aluminium achterdeuren
Bent u op zoek naar een nieuwe Aluminium achterdeuren? Dan bent u bij Boer kozijnen aan het juiste adres. Bij ons vindt u hoogwaardige Aluminium achterdeuren die wij voor u op maat maken. Onze eigen achterdeuren zijn van de hoogste kwaliteit.
 
Door zijn ligging worden achterdeuren vaak gebruikt door inbrekers om uw huis te betreden. Alle deuren van Boer kozijnen zijn voorzien van een inbraakwerende 5-puntsluiting en een SKG cilinder met twee sterren. Al onze deuren hebben het Politie Keurmerk Veilig Wonen.
 
U hebt de keuze uit verschillende stijlen voor uw achterdeur. Zo kunt u kiezen voor een achterdeur met volledig veiligheidsglas, een dicht paneel of bovenin glas en onderin een paneel. De deuren zijn er in vele kleuren en uitvoeringen, zodat u altijd een achterdeur vindt die past bij uw huisstijl.
Aluminium taatsdeur
Aluminium taatsdeur op maat zonder vloerveer of inbouwelementen, tussen (bijna) iedere vloer en plafond te plaatsen! Boer kozijnen aan het juiste adres. Bij ons vindt u Aluminium taatsdeur die wij voor u op maat maken.

Deze innovatieve taatsdeuren met ingebouwde comfortsluiting creëren moeiteloos een design element in uw interieur.
Er is een ruime keuze aan taatsdeur mogelijkheden. Vlakke taatsdeuren, volglazen en glazen taatsdeuren met een aluminium frame voorzien van helder, gezuurd of gekleurde beglazing.

Alle taatsdeuren zijn steeds volledig afgewerkt en montageklaar. De gebruikte materialen zijn krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Het scharniersysteem werkt zonder inbouwdelen in de vloer en kan naar wens 90°, 180° of 360° openen.
Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Opgeleverde Houten tuindeuren