Home Over ons Ramen Deuren Schuifpuien Overige Contact Projecten vacatures
Terug naar Schuifpuien

Kunststof Schuifpuien

Kunststof standaard schuifpuien
Voor een schuifpui bent u bij Boer Kozijnen aan het goede adres. Perfect bij elkaar passende onderdelen, zoals de profielen, de beglazing, de dichtingen en het beslag zijn de basis voor een hoogstaande en duurzame techniek. Met een uniek en eenvoudig schuifsysteem wordt jarenlang plezier gegarandeerd! Boer Kozijnen heeft een grote keuze in schuifpuien en vouwwanden en wij helpen u graag op weg met de vele mogelijkheden. Kunststof schuifpui kunststof schuifraam. U creëert met een simpele oplossing een ruime doorgang, zonder dat u hiermee ruimte verliest. Een kunststof schuifpui wordt altijd op maat gemaakt. Hierdoor kan aan bijna alle individuele woonwensen voldaan worden. Uitgangspunt is en blijft natuurlijk de blijvende kwaliteit en de veiligheid. En het leveren en monteren van de schuifdeuren wordt gedaan door monteurs met jarenlange ervaring.
 
Kunststof hef schuifpuien
Kunststof  hef schuifpuien van Boer Kozijnen bieden naast het beste comfort, design, bedieningsgemak en betrouwbaarheid. Ook een langdurige levensduur aan u kunststof hef schuifpui. Of u nu kiest voor kunststof standaard schuifpuien of hef/kiep systeem, in beide gevallen bieden wij u een ruime keuze aan kleuren, vormen en ontwerpmogelijkheden die precies past bij uw terras, balkon of serre. Wij geven u de juiste deskundige begeleiding, vanaf het allereerste advies over schuifdeuren, tot aan het plaatsen van de hef schuifpui of hef schuifdeur
 
Er zal sprake zijn van een grote doorgang met zeer veel lichtinval, ook als de schuifpui in gesloten stand staat. De unieke en degelijke geleiding van het systeem zorgen voor een langdurige levensduur. De eenvoud en het bedieningsgemak van onze kunststof schuifwanden zorgen voor onbekommerd en jarenlang geruisloos schuifgemak.
 
Met een kunststof schuifpui van Boer Kozijnen bespaart u eenvoudig ruimte en voorziet u in een royale doorgang naar uw terras of tuin!
Kunststof kiep schuifpuien
Kiepschuifpuien van Boer Kozijnen bieden naast dat het voordelig is in prijstelling, ook het beste comfort, design, bedieningsgemak en betrouwbaarheid. Kunststof kiepschuifpui heeft 1 grote voordeel tenopzichte van andere schuifpuien. Dit is namelijk de kiepstand die gebruikt kan worden als een ventilatie systeem wanneer de pui afgesloten.
Wij geven u de juiste deskundige begeleiding, vanaf het allereerste advies over schuifdeuren, tot aan het plaatsen van de schuifpui of vouwwand.         
 
Met een kunststof hefschuifpui zal er sprake zijn van een grote doorgang met zeer veel lichtinval, ook als de hefschuifpui in gesloten stand staat. De unieke en degelijke geleiding van het kunststof schuifpuien systeem zorgen voor een langdurige levensduur. De eenvoud en het bedieningsgemak van onze kunststof schuifpuien en schuifwanden zorgen voor onbekommerd en jarenlang geruisloos schuifgemak.
 
Met een kunststof schuifpui van Boer Kozijnen bespaart u eenvoudig ruimte en voorziet u in een royale doorgang naar uw terras of tuin!
Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Opgeleverde Houten tuindeuren