Home Over ons Ramen Deuren Schuifpuien Overige Contact Projecten vacatures
Terug naar Deuren

Kunststof Deuren

Kunststof voordeuren
Over smaak valt niet te twisten. Iedereen wil zijn of haar woning een eigen gezicht geven. En een voordeur is wel het meest in het oog springende detail van een woning: u geeft er echt een visitekaartje  mee af. Boer Kozijnen biedt u daarom de keuze uit tal van verschillende modellen, het aanbod gaat van modern tot klassiek en laat tevens de ruimte voor individuele oplossingen.
  Om aan al uw persoonlijke wensen tegemoet te komen, bieden wij u de keuze uit 3 productlijnen:
klassiek
modern
antiek
Alle deuren kenmerken zich door een perfecte techniek en een eerste klas afwerking. Wij informeren u graag nader in onze showroom over modellen en kleuren.
Kunststof tuindeuren
De met meerpuntssluiting uitgeruste kunststof terras- en balkondeuren zijn inbraakwerend en sluiten potdicht af. In stolpdeuruitvoering verkrijgt u door de vergrote doorgang, een bijzonder ruimtelijk effect. In open stand zorgt de optionele hordeur ervoor dat de muggen en vliegen buiten blijven.
Kunststof Achterdeuren
Bent u op zoek naar een nieuwe achterdeur? Dan bent u bij Boer kozijnen aan het juiste adres. Bij ons vindt u hoogwaardige kunststof achterdeuren die wij voor u op maat maken. Onze eigen achterdeuren zijn van de hoogste kwaliteit.
 
Door zijn ligging worden achterdeuren vaak gebruikt door inbrekers om uw huis te betreden. Alle deuren van Boer kozijnen zijn voorzien van een inbraakwerende 5-puntsluiting en een SKG cilinder met twee sterren. Al onze deuren hebben het Politie Keurmerk Veilig Wonen.
Diverse stijlen
 
U hebt de keuze uit verschillende stijlen voor uw achterdeur. Zo kunt u kiezen voor een achterdeur met volledig veiligheidsglas, een dicht paneel of bovenin glas en onderin een paneel. De deuren zijn er in vele kleuren en uitvoeringen, zodat u altijd een achterdeur vindt die past bij uw huisstijl.
Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Opgeleverde Houten tuindeuren