Home Over ons Ramen Deuren Schuifpuien Overige Contact Projecten vacatures
Terug naar Overige

Dakkapellen

Dakkapellen
Investering van hoog rendement!


Dakkapel
Onze doopkapellen worden op ieder gewenst formaat voor u gebouwd. Doordat er uitsluitend kunststof producten worden toegepast aan de buitenzijde is de dakkapel onderhoudsarm.

Vergunning:
In veel gevallen is voor het plaatsen van een dakkapel op de achterzijde van de woning geen vergunning nodig en kunt u een dakkapel laten plaatsen op de breedte van uw woning min een meter.
Extra slaapkamer of hobbyruimte nodig? Een dakkapel is de ideale oplossing. Een vakkundig geplaatste onderhoudsarme dakkapel is een waarde- verhoging van uw woning, levert een enorme ruimtewinst voor weinig geld en zorgt ook nog voor inval van daglicht.

Onze dakkapel is een hoogwaardig kunststof dakkapel gemaakt van glasvezel versterkt polyester.
Een kwaliteitsproduct dat een zee van licht & ruimte koppelt aan duurzaamheid. Een investering die een uitbreiding betekend van uw leefruimte en woonplezier met als rendement een waardestijging van uw woning.

Uw wens wordt in één dag compleet afgeleverd en geplaatst door onze vakkundige montageploegen.

De voordelen van een polyester dakkapel;

- Absolute topkwaliteit                                
- Op maat gemaakt en leverbaar in vrijwel alle kleuren
- Naadloze sandwich constructie                  
- Onderhoudsvrij
-  Uitstekende warmte en geluidsisolatie      
- Eigen fabricage en montage
- Bestand tegen elk weertype                      
- 10 jaar schriftelijke fabrieksgarantie

Kom deze dakkapel bekijken in onze showroom en ervaar de kwaliteit en de vernuftigheid waaruit deze dakkapel is opgebouwd.

Traditionele dakkapel
Deze dakkapel is samengesteld met unieke uitzonderlijke hoogwaardige materialen, die meer dan volledig voldoen aan de eisen van het bouwbesluit en het ministerie van Vrom. (RC waarde dakkapel 3.5)
De zijkanten en boeidelen zijn afgewerkt met Trespa. de uitstekende prestaties en duurzaamheid van deze plaat betekenen dat dit product, als enige in zijn klasse, geheel onderhoudsvrij is gedurende de garantieperiode van maximaal 10 jaar. Het geisoleerde platdak is voorzien met een dakbedekking van EPDM rubber

De kunststof kozijnen worden gemaakt met een verdiept liggend profiel, zodat u het aanzicht krijgt zoals bij een houten kozijn.
Het comfort van deze dakkapel is optimaal onder meer door toepassing van hoogwaardig inbraakwerend/afsluitbaar draai/kiepbeslag voorzien van naar binnen draaiende ramen (eenvoudig te wassen), eenvoudig bedienbare ventilatieroosters en hoog isolerende materialen zoals PU schuim en HR ++ glas. De traditionele dakkapel wordt door ons in een dag op uw dak gebouwd, wij zorgen voor een deugdelijke aanpassing van uw dakconstructie waardoor Boer Kozijnen op de dakkapel 10 jaar volledige garantie kan verlenen.
Stel direct uw vraag
Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan