Home Over ons Ramen Deuren Schuifpuien Overige Contact Projecten vacatures
Terug naar Deuren

Houten deuren

Houten voordeuren
Een buitendeur vormt de scheiding tussen het binnen- en buitenklimaat. De esthetische rol van de voordeur als 'eyecatcher' zal toenemen. Een voordeur is beeldbepalend in de voorgevel, het visitekaartje van de bewoner. De vormgeving van de overige buitendeuren (en binnendeuren) wordt op dit sfeerbeeld afgestemd en niet andersom.
Houten tuindeuren
Openslaande houten tuindeuren zorgen ervoor dat er op een nostalgisch uitziende manier een grote doorgang wordt gecreëerd, veel mensen maken de afweging tussen een modern uitziende hef-schuifpui of ouderwets uitziende openslaande deuren. Bijvoorbeeld openslaande deuren met onderin een borstwering en roedes in het glas geven een hele mooie ouderwetse uitstraling.
Houten achterdeuren
Bent u op zoek naar een nieuwe achterdeur? Dan bent u bij Boer kozijnen aan het juiste adres. Bij ons vindt u hoogwaardige Houten achterdeuren die wij voor u op maat maken. Onze eigen Houten achterdeuren zijn van de hoogste kwaliteit.

Door zijn ligging worden achterdeuren vaak gebruikt door inbrekers om uw huis te betreden. Alle deuren van Boer kozijnen zijn voorzien van een inbraakwerende 5-puntsluiting en een SKG cilinder met twee sterren. Al onze deuren hebben het Politie Keurmerk Veilig Wonen.
 
U hebt de keuze uit verschillende stijlen voor uw achterdeur. Zo kunt u kiezen voor een achterdeur met volledig veiligheidsglas, een dicht paneel of bovenin glas en onderin een paneel. De deuren zijn er in vele kleuren en uitvoeringen, zodat u altijd een achterdeur vindt die past bij uw huisstijl.
Hardhouten tuindeuren
De originele terrasdeur heeft nog steeds een prachtige klassieke uitstraling. Niet voor niets wint deze deur de laatste jaren aan populariteit. Door de grote deuropening laten de  terrasdeuren van Boer uw woning naadloos aansluiten bij uw tuin of terras. Naar binnen of naar buiten draaiend? Van binnen en van buiten bedienbaar en afsluitbaar? U zegt het maar. Met terrasdeuren van Boer Kozijnen is bijna alles mogelijk.
Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan