Home Over ons Ramen Deuren Schuifpuien Overige Contact Projecten vacatures
Terug naar Schuifpuien

Aluminium schuifpuien

Aluminium standaard schuifpuien
Aluminium standaard schuifpuien en vouwwanden van Boer Kozijnen bieden het beste comfort, design, bedieningsgemak en betrouwbaarheid. Of u nu kiest voor aluminium standaard schuifpuien of hef/kiep systeem, in beide gevallen bieden wij u een ruime keuze aan kleuren, vormen en ontwerpmogelijkheden die precies past bij uw terras, balkon of serre. Wij geven u de juiste deskundige begeleiding, vanaf het allereerste advies over schuifdeuren, tot aan het plaatsen van de schuifpui of vouwwand.
 
 
Er zal sprake zijn van een grote doorgang met zeer veel lichtinval, ook als de schuifpui in gesloten stand staat. De unieke en degelijke geleiding van het systeem zorgen voor een langdurige levensduur. De eenvoud en het bedieningsgemak van onze aluminium schuifwanden zorgen voor onbekommerd en jarenlang geruisloos schuifgemak.
 
Met een aluminium schuifpui van Boer Kozijnen bespaart u eenvoudig ruimte en voorziet u in een royale doorgang naar uw terras of tuin!
 
Voordelen van standaard aluminium schuifpui zijn dat ze zeer slanke profielen en stijlen mogelijk zijn. Ook voor kleine afmetingen is aluminium standaard schuifpui geschikt om heel veel glas oppervlakte te houden.
 
 
Trefwoorden:
Aluminium standaard schuifpuien worden ook wel genoemd bij de volgende woorden:
Aluminium schuifpui, Aluminium schuifdeur, Aluminium schuifpuien, Aluminium schuifdeuren, Aluminium vouwwanden, Aluminium vouwwand, Aluminium schuifwand, Aluminium schuifwanden. Aluminium hefschuifpui, Aluminium hefschuipuien, Aluminium hefschuifdeur, Aluminium hefschuifderuen, Aluminium kiepschuifpui, Aluminium kiepschuifdeur, Aluminium kiepschuifpuien, Aluminium kiepschuifdeuren,
Aluminium monorail schuifpuien
Aluminium monorail schuifpuien van Boer Kozijnen bieden naast het voordeel dat je 2 of meerdelige schuif/vaste element in de schuifpui hebt ook de mogelijkheid om het betrouwbaar en gebruiksvriendelijke te houden.
 
Aluminium monorail schuifpuien van Boerkozijnen gaan verder dan de Aluminium standaard schuifpuien. U kunt nu kiezen voor twee-, drie- of vierdelige schuifdeuren. Dus u kunt nu zowel links de schuifpui openen als rechts dit naar eigen wens.
 
Aluminium duorail schuifpuien
Aluminium duorail schuifpuien van Boer Kozijnen bieden de mogelijkheid om een maar ook twee delen in de schuifpui te laten schuiven. Deze puien zijn gebruiksvriendelijk, en kunnen in een slanke, maar ook een robuuste uitvoering worden geleverd. 
 
Aluminium duorail schuifpuien van Boerkozijnen gaan verder dan de Aluminium standaard schuifpuien. 
 
Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Opgeleverde Houten tuindeuren