Home Over ons Ramen Deuren Schuifpuien Overige Contact Projecten vacatures
Terug naar Overige

Insectenwering

Vaste hordeur Plisse
De vaste hordeur plissé is een vergelijkbaar product als de vaste raamhor plissé, maar is nu vooral geschikt als deur. De vaste deurhor plissé is een stijlvol product en is voorzien van zwart gebouwen gaas (vergelijkbaar met de plissédeur). Het gaas zit geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarvan de hoeken in verstek zijn gezaagd. De vaste hordeur plissé werkt zonder veerspanning waardoor het op elke gewenste stand gepositioneerd kan worden. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst, welke aan de uiteinde zijn voorzien van beweegbare magneetjes. De vaste deurhor plissé is gemaakt voor op het kozijn, waarbij de bediening ten alle tijden zijwaarts is.

De plissédeur is de oplossing voor schuifpuien of tuindeuren. De plissédeur is voorzien van zwart, geplisseerd gaas, wat de insecten buiten houdt. Dit gaas is tevens zonwerend en goed zichtbaar. De plissédeur is gemaakt voor in de dag montage, maar op de dag montage is ook mogelijk. Hiervoor heeft u hoeklijnen nodig of een extra op de dag set (vraag naar de mogelijkheden). Voor bijvoorbeeld openslaande tuindeuren kunnen er twee plissédeuren naar elkaar toe gemonteerd worden. Wanneer er een dubbele deur wordt besteld, ontvangt u deze met een verlengde bovenbak en een verlengede ondergeleider. De plissédeur werkt zonder veerspanning, waardoor deze in elke gewenste stand kan blijven staan. Dat maakt deze deur ook zeer gebruiksvriendelijk. De ondergeleider is een kunststof (plak) strik van slechts 3 mm hoog. Voor schuine onderdorpels is een schuine ondergeleider leverbaar.

De inzetplisséhor ZIZA is een combinatie tussen een inzethor en een vaste raamhor plissé, welke is voorzien van gepliseerd gaas. De inzetplisséhor ZIZA is geschikt voor vrijwel alle kunststof- en in mindere mate houten draaikiepramen. Wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. De flensdikte is 0,8 MM. De inzetplisséhor ZIZA werkt zonder veerspanning en de bediening is standaard van boven naar beneden. Indien bediening zijwaarts gewenst is, dient u dit duidelijk te vermelden op uw bestelling bij ‘opmerkingen’. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst welke aan de uiteinden voorzien is van een uniek touwvergrendelsysteem, waardoor deze op elke gewenste stand kan blijven staan.
Stel direct uw vraag
Stel direct uw vraag
Raam horren
 De inzethor is een insecten werend product welke in het kozijn wordt geplaatst. De inzethor is vrijwel geschikt voor alle kunststof en houten draaikiepramen en wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. De flensdikte is 0,8 MM dik, waardoor de druk op het beslag, bij het sluiten van het raam, niet of nauwelijks toeneemt. Tegen een geringe meerprijs zijn ook schuine of getoogde horren leverbaar. Voor getoogde horren dient u een mal aan te leveren. Boven een hoogte van 1500 MM zal de inzethor altijd worden voorzien van een tussenregel.
De inzethor is standaard voorzien van een kunststof veer aan de bovenzijde en een kunststof veer aan de onderzijde.

De inzetplisséhor ZIZA is een combinatie tussen een inzethor en een vaste raamhor plissé, welke is voorzien van gepliseerd gaas. De inzetplisséhor ZIZA is geschikt voor vrijwel alle kunststof- en in mindere mate houten draaikiepramen. Wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. De flensdikte is 0,8 MM. De inzetplisséhor ZIZA werkt zonder veerspanning en de bediening is standaard van boven naar beneden. Indien bediening zijwaarts gewenst is, dient u dit duidelijk te vermelden op uw bestelling bij ‘opmerkingen’. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst welke aan de uiteinden voorzien is van een uniek touwvergrendel systeem, waardoor deze op elke gewenste stand kan blijven staan.

De inzetrolhor  is een rolhor en een inzethor in een. De inzetrolhor wordt in een kozijn geplaatst zonder te boren of te schroeven. De inzetrolhor is geschikt voor zowel alle kunststof- en houten kozijnen. De flensdikte is slechts 0,8 MM waardoor de druk op het beslag, bij het sluiten van het raam, niet of nauwelijks toeneemt. Sluiten van de inzetrolhor gebeurd door middel van een schuifsluiting. De schuifjes aan beide uiteinden van de treklijst schuiven in een uitsparing onder in de zijgeleider. Dit zorgt ervoor dat de treklijst onwrikbaar vergrendeld zit. De zijgeleiders zijn 29 MM breed waarbij het gaas loopt in een spoort van 17 MM breed waardoor uitwaaien ervan tot een minimum wordt beperkt.

De klemhor  is een speciaal ontwikkeld product speciaal geschikt voor de aluminium en houten kozijnen. De klemhor wordt zonder boren of schroeven, aan de buitenzijde tegen het kozijn geplaatst en bevestigd door middel van uiterst dunne, roestvrijstalen, klemmen. Deze zijn verkrijgbaar in 5, 10, 17 en 23 MM. Hierdoor zal de druk op het beslag niet toenemen wanneer het raam gesloten wordt. De klemhor wordt altijd van binnenuit geplaatst. Aan de binnenzijde tegen het profiel zit een achter borstel wat zorgt voor een perfecte afdichting op het kozijn.

 
Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan