Home Over ons Ramen Deuren Schuifpuien Overige Contact Projecten vacatures
Terug naar Schuifpuien

Houten schuifpuien

Houten standaard schuifpuien
Voor een standaard houten schuifpui bent u bij Boer Kozijnen aan het goede adres. Perfect bij elkaar passende onderdelen, zoals de profielen, de beglazing, de dichtingen en het beslag zijn de basis voor een hoogstaande en duurzame techniek. Met een uniek en eenvoudig houten schuifsysteem wordt jarenlang plezier gegarandeerd! Boer Kozijnen heeft een grote keuze in houten schuifpuien en vouwwanden en wij helpen u graag op weg met de vele mogelijkheden.
 
U creëert met een simpele oplossing een ruime doorgang, zonder dat u hiermee ruimte verliest. Een houten schuifpui wordt altijd op maat gemaakt. Hierdoor kan aan bijna alle individuele woonwensen voldaan worden. Uitgangspunt is en blijft natuurlijk de blijvende kwaliteit en de veiligheid. En het leveren en monteren van de schuifdeuren wordt gedaan door monteurs met jarenlange ervaring.
 
Houten hef schuifpuien
Kenmerken van houten hef-schuifpuien:
Zeer lichte bediening
Lage instapdrempel
Bijzonder duurzaam
In grote afmetingen leverbaar
Doorlopende horizontale glaslijnen
Optie: van buiten afsluitbaar te maken

De houten hefschuifpui verschaft uw woning de perfecte allure.
Deze met slechts één hand bedienbare sfeerbrenger sorteert een riant en ruimtelijk effect. Vooral door het gebruik van veel hout. Voorzien van oogstrelende details zoals duurzame onderdelen, perfecte afwerking en solide en soepel schuifgemak. 
Houten kiep schuifpuien
Voor een houten kiep kantel schuifpui bent u bij Boer Kozijnen aan het goede adres. Perfect bij elkaar passende onderdelen, zoals de profielen, de beglazing, de dichtingen en het beslag zijn de basis voor een hoogstaande en duurzame techniek. Boer Kozijnen heeft een grote keuze in houten schuifpuien en vouwwanden en wij helpen u graag op weg met de vele mogelijkheden.
 
U creëert met een simpele oplossing een ruime doorgang, zonder dat u hiermee ruimte verliest. Een houten kiep schuifpui wordt altijd op maat gemaakt. Voordeel hiervan is dat je de houten schuifpui kan kiepen voor meer frisse buiten lucht. Uitgangspunt is en blijft natuurlijk de blijvende kwaliteit en de veiligheid. En het leveren en monteren van de schuifdeuren wordt gedaan door monteurs met jarenlange ervaring.
 
Stel direct uw vraag
Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan