Home Over ons Ramen Deuren Schuifpuien Overige Contact Projecten vacatures

Passief wonen

Omdat u aan het oriënteren bent voor het vervangen van uw kozijnen en of deuren is het belangrijk dat u juist nu stil staat bij de thermische eigenschappen van uw nieuwe kozijnen en of deuren. Door uw bestaande kozijnen of deuren te renoveren, vervangen of u bouwt een nieuw huis met onze hoogwaardige producten bent u verzekerd van de beste kwaliteit profielen met de hoogste isolatie waarden.

Alle kozijnen die wij in uw huis plaatsen worden met de grootste zorg door onze ervaren monteurs naadloos dicht gemonteerd.
Wij zijn gespecialiseerd om uw woning zo energie besparend mogelijk te maken, bij renovatie  kunnen uw stookkosten kunnen al snel tot 280 euro per jaar minder worden.(*)
Los van de grote hoeveelheid CO2 die u minder uitstoot. Door nu te kiezen voor kozijnen met hoogwaardige thermische eigenschappen is het een prettig gevoel om stil te staan dat u een aandeel heeft in een schonere wereld.

Uw woongenot zal stappen voorruit gaan door de hoogwaardige isolatie profielen en panelen. Onze klant ervaringen zijn zeer positief. Klanten vertellen dat het een stuk behaaglijker in het huis is als voorheen. Geen tocht meer en koude glas vlakken in de leef ruimten die voor afkoeling zorgen.

Door de hoogwaardige aansluitingen van het kozijn op de gevel zal u ook merken dat het een stuk stiller is in uw huis. Akoestisch reduceren de profielen tot wel 28 decibel.

Aangezien het voor de meeste mensen geen dagelijkse kost is om kozijnen te vervangen hebben wij beknopt informatie voor u onder elkaar gezet die relevant is bij het vervangen en of aanbrengen van uw kozijnen.

Laat u adviseren door één van onze adviseurs welke tal van mogelijkheden we bieden voor energie besparende profielen of voor passief bouwen.


*Bron milieucentraal.nl/energiebesparen/energiezuinighuis/isoleren/dubbel-glas-en-hr-glas