Home Over ons Ramen Deuren Schuifpuien Overige Contact Projecten vacatures
Terug naar Overige

Serres

Algemeen Serres
Een prima optie om de oppervlakte van uw woning te vergroten is de aanbouw van een serre. Naast het vergroten van het woonoppervlak, zal door het aanbouwen van een serre ook het comfort en daarmee ook de waarde van uw huis stijgen. De jarenlange ervaring van Boer Kozijnen op het gebied van serres zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een kwalitatief hoogstandje.
Door de uitstekende kwaliteit van de gebruikte materialen is Boer Kozijnen in staat duurzame serres te maken, die een leven lang meegaan. Ook hier worden weer vele mogelijkheden geboden, van aluminium serres tot zon-werend glas, zodat u de serre kunt kiezen die het best bij u past
Serre aanbouw
Een aluminium serre brengt licht en ruimte in uw huis. Stelt u zich het effect op een mooie lentedag eens voor! Maar eigenlijk is het met een serre natuurlijk 12 maanden per jaar genieten van licht en ruimte in uw huis of een heerlijke serre tuin. En met aluminium is bijna alles mogelijk, van de meest eenvoudige aanbouw serre tot complexe constructies. Daarom zijn aluminium profielen de perfecte basis voor uw serre.
Alle stijlen zijn mogelijk bij aluminium serre bouw: strak, speels, modern of juist klassiek. En u bepaalt eigenlijk helemaal zelf hoe u de serre wilt opbouwen. Er zijn diverse glas types, verschillende paneel soorten en allerlei bedieningssystemen.Serre bouw voor iedere woonstijl
Wat u ook in gedachten hebt, met de aluminium profielen van Boer Kozijnen realiseert u precies de serre van uw dromen. 'Functioneel' zorgt bijvoorbeeld voor een elegante uitstraling, terwijl de 'Oranjerie' lijn juist de authentieke sfeer van een Victoriaanse wintertuin oproept. Voor romantische bouwstijlen en renovatie is er bovendien de serie 'Renaissance'. Ieder zijn stijl, ieder zijn aluminium serre.
Veranda
Ook langer van de zomer genieten?

Met een veranda is dat nu mogelijk. Ideaal om vanaf het vroege voorjaar tot diep in het najaar lange avonden op uw terras door te brengen. Onze veranda-systemen vormen een uitstekende basis om stap voor stap uit te breiden tot een complete serre. In het vroege voorjaar de eerste zonnestralen optimaal benutten.
Langer genieten van de zomeravonden.
Altijd een droge zitplaats.
Overwinter plaats voor de tuinmeubelen.
Deze worden in hout en aluminium gemaakt en kunnen zowel geïsoleerd als niet geïsoleerd worden toegepast. Boer Kozijnen maakt de veranda’s of overkappingen met een aluminium goot en een minimum aan palen. De dak beplating is mogelijk in polycarbonaat en glas. Voor de juiste keuze is het verstandig onze adviseurs te benaderen om het een en ander toe te lichten. 
Terrasoverkapping
U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen.
Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe. Daarnaast wilt u geen afbreuk doen aan de uitstraling van uw huis of tuin.

Wij werken met de terras overkappingen van Alluma. Met de terras overkapping van Alluma versterken wij ons assortiment. 
Wij hebben meerdere veranda's staan in onze showroom waaronder de V91 & V92.

De V92 is de absolute topper in de serie. De stijlvolle constructie is tot in de puntjes afgewerkt en is in staat een breedte van 6,5 meter te overbruggen met slechts twee ondersteunende palen.

Met het uitgebreide aanbod aan opties die wij bieden voor de terras overkappingen kunt u uw overkapping uitbreiden zoals u dat wilt. Maak van uw overkapping een echte tuinkamer met glazen wanden en een schuifpui. of breid uw overkapping uit met een ritzscreen of veranda zonnewering. 
 
Glazen pui
DRITTO

'Voor liefhebbers van geraffineerde charme'

De slanke en elegante  lijnen van het Dritto profiel tekenen voor een zeer eigentijdse look die in uw woning, of die nu van een moderne dan wel in een traditionele bouwstijl is, schitterend tot zijn recht zal komen. Met name dankzij de verdoken vleugel wordt een uitgesproken strakke en krachtige uitstraling gecreëerd.

Maar niet alleen het design is eigentijds, het  Dritto kozijn bevat de volledige technische knowhow van Profel, zodat u ook qua comfort en veiligheid op beide oren kan slapen.

Het Dritto-kaderprofiel met rechte buitenhoeken is voorzien van een verdoken - en dus onzichtbare vleugel die zich achter de openstaande flens van het kader profiel bevindt. Daardoor is er geen visueel verschil tussen de vaste en open gaande delen in het kozijn. 
Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan