Home Over ons Ramen Deuren Schuifpuien Overige Contact Projecten vacatures
Terug naar Overige

Glazen deuren & Wanden * Schuifwand

Algemeen glazen deuren
Een specialisatie van Boer kozijnen is het leveren en monteren van volledig transparante wanden en deuren. het maken van glazen wanden en deuren is maatwerk dus vakkennis is een absolute noodzaak en wordt door ons als geen ander verstaan. De wanden die wij produceren zijn zowel zakelijk als prive toe te passen, hierbij moet u denken aan een entreepui van een winkel of een glazen douchedeur in een badkamer.
Glazen deuren en wanden zijn leverbaar in vele uitvoeringen en kleuren. Voor elke deur is een ruime keus aan grepen en scharnieren. Transparante deuren zijn door hun tijdloze uiterlijk geschikt voor ieder interieur.
 
Een aantal voorbeelden van volledig glazen wanden of  deuren zijn:
- Schuifdeuren
- Designdeuren
- Vouwwanden
- Douchedeuren
- Binnendeuren
- Automatische toegangsdeuren
Draaiende deuren
Transparante oplossingen
Glazen deuren die draaien op een scharnier zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk, hierbij moet u denken aan:

- Draaiend op een vloerveer
- Draaiend op zelfsluitende
  zijscharnieren
- Draaiend op scharnieren in
  een vlak of stomp kozijn
- Draaiend op een veer-
  mechanisme in de plint
  hang- en sluitwerk

Om deuren een moderne of klassieke uitstraling te geven is er een groot scala aan verschillend hang- en sluitwerk mogelijk.
De verschillende scharnieren en grepen zijn er in diverse kleuren en vormen, maar ook in meerdere materialen waarbij u moet denken aan rvs of anders.
Hardglazen deuren
Een lichte en elegante oplossing?
 
Met een hardglazen deur bereik je een verrassend effect.
Blank of gekleurd glas, het logo van uw bedrijf er in gezandstraald, of een ingeslepen afbeelding maken elke deur uniek. Alle deuren zijn minimaal 8 mm dik en zijn gemaakt van veiligheidsglas wat bij breuk van een glasdeur geen verwondingen achterlaat.
 
 Waarom kiezen voor een hardglazen deur?
 
Elegante en exclusieve uitstraling. Meerdere kleuren en patronen mogelijk. Bestand tegen extreem lage, maar ook hoge temperaturen. Geschikt voor intensief gebruik. Goede bevestiging mogelijk van grepen en scharnieren. En bovenal een zeer aantrekkelijke prijs.
 
 
Douchedeuren
Douche deuren
Glazen douche deuren voor uw badkamer of douchecabine zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Voor elke deur is een ruime keus aan grepen en scharnieren mogelijk. Alle deuren zijn minimaal 8mm dik en zijn gemaakt van veiligheidsglas wat bij een breuk geen verwondingen achterlaat.
Voor het geven van een prijsopgave is het voldoende om de globale maat aan ons door te geven. wij kunnen u dan per mail een prijs doen toekomen. Voor het inmeten van de deur is het aan te bevelen dit door ons te laten doen zodat wij ook advies kunnen geven over het te kiezen hang en sluitwerk. Voor het monteren van glazen wanden en deuren zijn binnen ons bedrijf een aantal monteurs speciaal opgeleid. Deze monteurs hebben een ruime ervaring en kunnen zelfs de meest ingewikkelde wanden, deuren en gevels monteren.
Glazen kantoorwanden
Glazen wanden zijn erg stijlvol en hebben als bijkomend voordeel dat ze de bestaande ruimtes in hun waarde laten. Ondanks dat de werkomgeving middels een glaswand eenvoudig in kleinere ruimtes opgedeeld kan worden, blijft de ruimte toch één geheel met een heleboel lichtinval van allerlei kanten. Een glazen wand kan dus perfect dienen als scheidingswand of als één van de tussenwanden of kantoorwanden in uw bedrijf.

 
Glazen schuifwanden
Het volglas beglazingssysteem bied u op uw balkon bescherming tegen geluidsoverlast en weersinvloeden, doordat het beglazingssysteem voor 100% geopend kan worden, geniet u optimaal van de buitenlucht. Wanneer het balkon-beglazingssysteem volledig gesloten is, kunt u bij slecht weer ook optimaal van uw balkon genieten.
Het gemakkelijk bedienbare en onderhoudsvrije schuif-systeem houdt slagregen en geluid (tot 17dB) tegen.
Een paar technische gegevens:

- Volglas vouw- schuif-systeem.
- Standaard gehard glas. (ESG)
- Geïntegreerde meer-punt 
  vergrendeling.
- De buitenzijden van het glas zijn
  gemakkelijk van binnenuit
  schoon te maken.
- Kinderslot en anti-inbraak slot.
  (optioneel)
- Verticaal zonder profiel,
  duurzaam geventileerd.  
Glazen badwanden
Design badwand uitgevoerd met een twee scharnieren. De badwand is geheel vervaardigd uit veiligheidsglas met verchroomde aluminium strips. Deze douchewand heeft een glazen wand vast aan de muur, met daaraan een draaideur. Het uiteinde van de deur is uitgevoerd met een rubberen magneetstrip zodat deze altijd waterdicht sluit. Ook tussen de glazen wanden in bevinden zich rubberen strips om het geheel waterdicht af te sluiten. 
Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan