Home Over ons Ramen Deuren Schuifpuien Overige Contact Projecten vacatures
Terug naar Houten kozijnen

Houten kozijnen

Houten kozijn
Onze houten kozijnen hebben door moderne productie processen minder onderhoud nodig dan vroeger. De houten kozijnen zijn in de fabriek volledig gedompeld en voorzien van een gespoten afwerklaag. Hierdoor is verder onderhoud tot een minimum beperkt. Dit heeft als groot voordeel dat de compleet afgewerkte kozijnen na montage niet direct geschilderd hoeven te worden.
De grootste zorg en aandacht wordt besteed aan de duurzaamheid, gewenste vormgeving en afwerkingsgraad. De kozijnen worden geproduceerd met een minimum aan groeven. Een aangenaam ogende en kwalitatief hoogstaande eindafwerking laten je genieten van Boer houten ramen en deuren. De natuur en het raam in hout van Boer Kozijnen garanderen een warm en comfortabel gevoel.
Houten bloemkozijnen
Onze houten bloem kozijnen hebben door moderne productie processen minder onderhoud nodig dan vroeger. De houten bloem kozijnen zijn in de fabriek volledig gedompeld en voorzien van een gespoten afwerklaag. Hierdoor is verder onderhoud tot een minimum beperkt. Dit heeft als groot voordeel dat de compleet afgewerkte kozijnen na montage niet direct geschilderd hoeven te worden.
Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan