Home Over ons Ramen Deuren Schuifpuien Overige Contact Projecten vacatures
Terug naar Kozijn leveranciers

Wilms

Wilms

Het Wilms verhaal begint in 1975 met de oprichting van de éénmanszaak van Jos Wilms, maar al snel groeit het bedrijf uit tot een NV ! In 1986 verhuist de firma naar de huidige locatie in Meerhout. Een continue groei en de ontwikkeling van enkele nieuwe innovatieve producten zorgen voor een gestage uitbreiding ! Momenteel beschikt Wilms over een productieoppervlakte van 40.000 m2.
 
INTERNE STRUCTUUR
WILMS werkt volgens het principe van de verticale integratie. De volledige productie vindt onder één dak plaats. WILMS beschikt over eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, een poeder- en natlakkerij en eigen transport. Onze structuur staat garant voor een ongekende service, een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen. Bovendien hechten we grote waarde aan een intens persoonlijk contact met onze klanten. Mensen werken met mensen.
 
PRODUCTCONFIGURATIE
WILMS houdt steeds rekening met de noden en behoeften van zowel de monteur als de eindklant. Voor de monteur is het belangrijk dat het product snel en gemakkelijk te plaatsen is. De eindklant wenst een hoge kwaliteit en een maximaal gebruiksgemak. Daarom heeft WILMS de lat zeer hoog gelegd. Alle personeelsleden krijgen een interne opleiding en worden continu bijgeschoold. Hiervoor beschikt Wilms over zijn eigen opleidingscentrum. Hier organiseren wij ook tal van gratis opleidingen voor onze dealers.
 
PRODUCTIE
Elk product bij Wilms heeft zijn eigen, unieke productienummer. Via een eigen computerprogramma kan elke etappe in de productie via de computer gevolgd worden. Na elke nieuwe stap in het productieproces wordt de productiebon gescand en de fase automatisch aangepast in het programma ! Zo blijven onze binnendienstmedewerkers en de transportafdeling perfect op de hoogte van de productietermijn ! Dit computerprogramma zorgt er tevens voor dat er van elk artikel steeds voldoende voorraad is en garandeert zo dat de levertermijnen kunnen gerespecteerd worden.
 
R & D
WILMS ontwikkelt alle producten in nauwe samenwerking met haar klanten. Innovatie is één van onze belangrijkste succespeilers. WILMS voorziet reeds vandaag in de behoeften die de markt morgen vraagt. WILMS zoekt steeds naar nieuwe oplossingen om producten en productieproces te verbeteren.
De nauwe samenwerking tussen productie en R & D – afdeling heeft de laatste jaren voor enkele nieuwe producten gezorgd; getuigen hiervan zijn het uitgebreide ZIPX®-gamma, windvaste screens met als nieuwste innovatie de ZIPX®Zero, speciaal ontwikkeld om te integreren in passief en lage-energiewoningen. De Oximo WT-motor als standaard motor in voorzet en opbouwrolluiken en last but not least, de ROLVENT®, de eerste rolluikkast met geïntegreerd, zelfregelend ventilatierooster !
Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan