Home Over ons Ramen Deuren Schuifpuien Overige Contact Projecten vacatures
Terug naar Brochure

Onze materialen

Aluminium Brouchure

Aluminium is een licht materiaal en daarom uitermate geschikt voor slanke en grote raampartijen. Het is duurzaam, ongevoelig voor weersinvloeden en uiterste gemakkelijk te onderhouden.

Klik hieronder om de Aluminium brochure te downloaden:
Kunststof Brouchure

Met haar duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en voortreffelijk isolatiewaarde gooit kunststof een aantal zeer forse troeven op tafel. De kunststoframen en -deuren van Profel zijn stuk voor stuk technische hoogstandjes en zijn leverbaar in elk gewenste decor (effen, houtnerfstructuur, houtimitatie, bicolor)

Bovendien zijn zowat alle vormen mogelijk: inzethoeken, ronde ramen, ovale ramen, kruisverdelingen, gebogen lijnen, schuine lijnen, strakke lijnen, ect.

Wat ook de stijl van uw woning is, Profel biedt u totale vrijheid van ontwerp.

Klik hieronder om de Kunststof brochure te downloaden:
Houten Brouchure

Hout is al eeuwen een erg populair materiaal voor ramen en deuren. De voordelen zijn bekend: hout voelt warm aan en biedt een uitstekende warmte-en geluidsisolatie. Het vakmanschap van Profel tilt het hout schrijnwerk op tot een schitterend kwaliteitsproduct met een hoge afwerkingsgraad en lage energiewoningen heeft Profel een prima oplossing in hout.

Topcomfort
Hout is van nature een goede isolator. Om deze eigenschap maximaal te benutten werkt Profel met een dubbele dichting. Het maakt al onze houten ramen geluidswerend, water-en winddicht. Door een minimum aan groeven zijn onze houten ramen ook gemakkelijk te onderhouden. Een watervast verlijmde, dubbele penverbinding zorgt voor de verbindingen van de houten profielen.

Klik hieronder om de Houten brochure te downloaden:
Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan