Home Over ons Ramen Deuren Schuifpuien Overige Contact Projecten vacatures
Terug naar Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijn
Aluminium ramen hebben een aantal duidelijke voordelen, welke het kozijn uitermate geschikt maken voor de woningbouw. De afgeronde hoeken hebben een optimale lakdekking en een elegant uiterlijk. De kozijnen hebben een 3 rubberdichting, waardoor een optimale isolatie wordt bereikt. Elk rubber heeft zijn eigen specifieke functie.

Voordelen
- Nooit meer schilderen;
- Aluminium kozijnen en deuren behoeven vrijwel geen onderhoud (onderhoudsarm)
- Op onze Aluminium kozijnen en deuren krijgt u 10 jaar garantie
- Vele kleuren mogelijk
- Slank profiel
- Toe te passen in grotere overspanningen
- Inbraakwerend

Als laatste is de manier waarop de aluminium profielen aan elkaar worden bevestigd van groot belang. Meestal wordt een enkelvoudige hoekverbinding toegepast, dat wil zeggen dat met 1 koppeling in de grootste kamer de stijlen aan elkaar worden bevestigd. Bij het Boer raam wordt echter ook in de kleinere buitenkamer een koppeling gelegd, waardoor het kozijn een erg sterke verbinding krijgt en waardoor de hoeknaden bij de lassen altijd strak tegen elkaar aan blijven liggen.
Aluminium bloemkozijnen
Een Aluminium bloemkozijn is een kozijn dat geplaatst is op de gevel. Dit kozijn steekt dus buiten de gevel uit. Het bloemkozijnen is extra diep waardoor in de woning meer ruimte onstaat voor een bredere vensterbank.

Aluminium bloemkozijn van Boer Kozijnen bieden het beste comfort, design, bedieningsgemak en betrouwbaarheid. Of u nu kiest voor Aluminium bloemkozijn of een Aluminium bloemkozijn met draaikiep systeem, in beide gevallen bieden wij u een ruime keuze aan kleuren, vormen en ontwerpmogelijkheden die precies past bij uw huis.
 
Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Opgeleverde Houten tuindeuren